Taképszolg Germstar állvány fóliával

Taképszolg Germstar állvány fóliával Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
27.940 Ft (22.000 Ft + ÁFA)
Grafikus felülettel szépen elkészített tartóállvány az érintés nélküli adagolórendszerhez, melyre felszerelve nemcsak mutatós, hanem informatív és tájékoztató jelleget ad ezáltal pluszban a terméknek.
Kapható választék:
Méret:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-02-04

Rendelési információk

Cégünk, a Taképszolg Kft, a Germstar kézfertőtlenítő termékek hivatalos forgalmazója és viszonteladója egy saját, grafikus felülettel szépen elkészített tartóállványt álmodott meg az érintés nélküli adagolórendszerhez, melyre felszerelve nemcsak mutatós, hanem informatív és tájékoztató jelleget ad ezáltal pluszban a terméknek.

Nagyobb helyiségekben, például otthonunk kertjéban rendezvények előtt, de leginkább aulákban, irodaházakban, ebédlőkben, étteremben, sportöltözőben vagy fitneszteremben rendkívül hatásos, eredményes lehet a 3 órás védelmet biztosító kézfertőtlenítő szer használata!

Kétféle méretben terveztük meg a Taképszolg állványokat: a kisebb állvány méretét nézve keskenyebb, grafikus felülete is szolidabb, csak a tetején látható a grafikával ellátott matrica, míg a nagyobb, kétméteres állvány teljes felülete nyomott, feliratos-képes fóliával bevont.

Mindkét állvány alapanyaga rétegelt műanyag, alapja fehér színű, mely grafikával, fóliával van ellátva - melyen a Germstar kézfertőtlenítő termékek logóját, rövid márkanevét és használati utasítását tüntettük fel. Az állványok formai kialakítása talpas, tehát önállóan megáll a lábán, nem kell sehová sem rögzíteni! Maga az állvány elsősorban a Germstar érintés nélküli gömb adagolójának asztali állvánnyal együttesen javasolt kihelyezésére, kínálására szolgál. Informatív, látványos mindkettő, csak méretében különbözik a két állvány.