Germstar Original Menthol és Citrus illatú utántöltő zacskó

Germstar Original Menthol és Citrus illatú utántöltő zacskó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.827 Ft (6.950 Ft + ÁFA)

A Germstar Original Menthol és citrus illatú fertőtlenítő folyadékot tartalmazó utántöltő zacskó speciálisan a Germstar érintés nélküli adagoló rendszerhez került kifejlesztésre. 

Mennyiségi kedvezmény!

6 db- tól 8.382 Ft (nettó 6.600 Ft) a darabonkénti ár.

Kapható választék:
Illat:
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 12!

Rendelési információk

A Germstar Original Menthol és citrus illatú  fertőtlenítő folyadékot tartalmazó utántöltő zacskó speciálisan a Germstar érintés nélküli adagoló rendszerhez került kifejlesztésre.

Az utántöltőről: A 946 ml űrtartalmú zacskó egy mágnes szeleppel ellátott higiéniailag zárt utántöltő rendszer. Egy zacskó tartalma akár 1350 érintés nélküli fertőtlenítés adagolásához elegendő. Az utántöltő zacskó légmentesen zárt, így garantált a hatóanyagok hosszantartó prémium minősége. Az utántöltő 100%-ig, cseppmentesen kiüríti magát. A zacskós utántöltő hely- és hulladékkímélő, környezetbarát megoldást kínál. Szalonjában, üzletében nemcsak Önnek, hanem az utcáról betérő vendégeinek, ügyfeleinek is egy praktikus, hasznos figyelmesség, amely által még fontosabbnak, kiemeltnek érezhetik magukat Önnél?

A Germstar érintés nélküli adagoló rendszer egyetlen mozgó alkatrésze az utántöltő zacskó szárán elhelyezett mágneses szelep, amely a cseppmentes adagolást biztosítja. Az utántöltő cseréje mindenki számára egyszerűen megtanulható folyamat. Az utántöltő zacskók töltése kizárólag a Germstar dél-kaliforniai üzemében történik, a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően.