Fali műanyag tartótok a 474 ml-es pumpás adagolóhoz

Fali műanyag tartótok a 474 ml-es pumpás adagolóhoz Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
495 Ft (390 Ft + ÁFA)

A termék átmenetileg nem rendelhető!
Kifejezetten a 474 ml-es kézfertőtlenítőhöz kialakított, pontosan a flakon méretéhez legyártott fehér műanyag tartótok, mely falra szerelhető, ezáltal kényelmes az előszoba falán kéznél lévő Germstar kézfertőtlenítő!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-02-26

Rendelési információk

De bármely helyiségben praktikus, hiszen akár közös munka, étkezés, vagy sportolás, főzés, betegápolás közben is kéznél van a pumpás Germstar kézfertőtlenítő adagolónk, ott, ahová rögzítettük: egy fix, biztos helyen! Csavarokkal biztosítjuk a pumpás flakon felszerelését ezzel a kiegészítővel, amelybe ezután csak bele kell helyezni az álló, 474 ml-es pumpás adagoló flakont.

Leginkább javasoljuk: olyan helyekre, ahol gyorsan, fixen kéznél kell lennie a kézfertőtlenítő folyadéknak, és lehetőleg kis helyen kell, hogy elférjen. Ezért, különösen ajánljuk nagyobb családoknak, különösen ahol baba, kisgyermek vagy idős beteg van a családban!

Otthonra hová érdemes felszerelnünk? Leginkább az előszobafalra, vagy a fürdőszobába a toilett mellé, hiszen a vírusokat, kórokozókat leginkább kintről, közterületről hozhatjuk be a lakásba. A Germstarral még spórolhatunk is. Kevesebb folyóvizet, kéztörlőt használunk el így nap mint nap, amivel a környezetünket és pénztárcánkat is megóvhatjuk.