Rólunk

"Sajnos, a sok irodai munkának, a fűtéstől száraz levegőnek köszönhetően állandóan krémezni kell a kezem, mert folyamatosan ki van száradva a bőröm. Ódzkodtam a GERMSTAR-tól, mert azt hittem az is olyan lesz mint a többi: ragacsos, és még a mostaninál is jobban kiszárítja majd a bőröm. Az első pillanatban mikor éreztem, hogy a termék alkoholos, biztos voltam ebben. Később meglepően vettem észre, hogy a bőröm nemhogy nem száraz, de selymesebb és puhább mint krémezés után! Az meg hogy 3 órán át steril védelmet ad a közlekedésben is? Szuper, egyből beleszerettem! Már csak azt kellett kitalálnom, melyik kiszerelést válasszam, hiszen otthonra praktikusabb a fél literes mert ezzel tulajdonképpen spórolhatok. Viszont jó, hogy van belőle a kicsi, táskában is elférős változat, mert útközben, vagy szórakozóhelyen azt bármikor elő tudom kapni, ha mosdóba kell mennem. Szerintem nagyon hasznos és igenis szükséges termék! Örülök neki nagyon, hogy már itthon is lehet kapni ilyesmit!"
(Nikoletta, 28 éves, irodai dolgozó)

"Az én bőröm folyton kirepedezik és mondhatni extra száraz. Fodrászként dolgozom, ahol rendkívül fontos, hogy ne legyen semmiféle ragacsos bevonat a kezemen, hiszen a vendégek haját is összekenném vele. Éppen ezért nagyon örültem mikor megmutatták a kollégák a GERMSTAR-t, hiszen ez a folyadék tényleg diszkrét, kellemes illatú, és cseppet sem ragad! A bőrömnek is tetszett, mert azt vettem észre, hogy mintha kevesebbet kellene krémeznem..."
(Rita, 34 éves, fodrászként dolgozik)

"Szia! Nekem anyukám adott a GERSTAR-ból, mert az oviban mostanában mindig taknyos leszek a többiek után. Nem szeretem a rossz ízű kanalas orvosságokat, de kezet mosni sem mindig. A GERMSTAR a kis micimackós ovis háti táskámban is elfér, és többször is elő szoktam venni ebéd előtt, játékidőben. Már a többieknek is megmutattam, az ő anyukájuk is vett. Végre egy olyan izé, ami után nem kell lemosni a kezemet!!"
(Laura, 4 éves, középsőcsoportos óvodás)

"Üdvözlet! Én a nővéremtől hallottam hogy van ez a GERMSTAR kézfertőtlenítő. Gondoltam, nem árt ha van nálam egy ilyen a tatyómban, mert mindig jövök megyek: hol suliból edzésre, hol edzésről haza, vagy moziba, mekibe a többiekkel. Nincs mindig idő kezet mosni, a suliban is folyton ellopkodják a szappant. Mióta ezt használom, sokkal szabadabbnak érzem magam, nem félek úgy a sok fertőzéstől, a buliban se. Hogy kiszárítaná a kezem? Ugyan már! Sőt, meglepődtem, milyen puha lett utána a kézbőröm, majdnem, mint a csajoké...:-)..."
(Péter, 17 éves, gimnazista)

"Köszönöm, hogy megkérdezik a véleményemet! Fitnesz . Aerobik oktatóként nekem rendkívül fontos, hogy ápolt, védett legyek, mert hiszen rengeteg emberrel, hölgy vendéggel találkozom nap mint nap. Az eszközöket megfogjuk, a súlyzókat, matracokat, kézi szereket nem mindig fertőtlenítik le olyan alaposan, mint a nagy gépeket a kondirészlegben. Ezért valóban hasznosnak tartom, hogy inkább mi saját magunkat megfelelően fertőtlenítsük. Eddig nem használtam semmi ilyen víz nélküli kézfertőtlenítőt, mert utáltam, hogy ragad, hogy érzem hogy valami van a kezemen. A GERMSTAR esetében semmi ilyesmit nem éreztem! Azonnal elpárolog a vizes része, és csak a sima száraz érzés marad. Még a bőröm is puhább lesz utána...""
(Krisztián, 25 éves, Aerobik oktató)

"Én már főleg csak itthon vagyok, és az unokáimra vigyázom. Mivel 3 évvel ezelőtt tüdőtágulást állapítottak meg nálam az orvosok, így fokozottan veszélyeztetett vagyok ezzel az új H1N1 influenzával szemben. Ingyen beadnák nekem . de bevallom,én félek az oltástól is, nem tudom, milyen szövődményekkel járhat. A lányom és a vejem mindketten dolgoznak, a legkisebb unokámmal én vagyok itthon, és nem szabad hogy beteg legyek napokig, ezért is igyekszem vigyázni. Ezres C-vitamin mellé azért gondoltam, kellene valami külső védelem is, hiszen a boltban, postán, gyógyszertárban is annyi mindent elkaphat ma már az ember. Nagyon megörültem mikor a lányom meglepett ezzel a helyes kis spary-vel, hogy ezzel ha befújom magam, 3 órán át tartós vádelmet élvezek, és ha buszra szállok, sem kell folyton aggódnom a fertőzések miatt. Nekem nagyon bevált, szívesen használom, mert gyors és praktikus ez a kis flakonos kiszerelés. Jó lenne, ha a nagyobb gyógyszertárakban, vagy a postákon is kihelyeznék ezeket a nagy gömbadagolókat, így mégtöbb ember megismerhetné és védhetné magát a bacillusok ellen..."
(Magdi, 61 éves, nyugdíjas)

"Egy büfében dolgozom, ahol nap mint nap pénzzel és élelmiszerrel dolgozom: egymás után kell nyúlnom egyszer a pénzhez, másszor a szendvicsekhez. Nagy segítségemre van a Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő adagolója. Az állandó kézmosástól kiszáradt a bőröm, azonban a Germstar - tiszta, mentolos illata mellett - ápolja és védi is kezemet, valamint meggátolja a baktériumok, kórokozók terjedését is.
Az üzlettérbe kihelyezett Germstar adagoló is közkedvelt: vendégeink a délutáni kávé, süti elfogyasztása előtt rendszeresen a Germstart használják."
(Tarkó Orsolya, Budapest, büfé vezető)

"A barátnőmtől kaptam ajándékba egy Germstar pumpás kézfertőtlenítőszert. 5 hónapos kislány anyukájaként rendszeresek a napi séták - s rendszeres volt az aggódás is: mit fogok meg, mi ragad a kezemre, mielőtt a babához nyúlok. De amióta a Germstar spray a táskámban van, nincs gond, nem aggódom a kézmosás lehetőségének hiánya miatt. Pici fújás a kezemre, s máris nyugodtan igazítom meg pici lányom takaróját, ruhácskáját."
(B.Andrea, Budapest, gyakorló anyuka)